Over ons

Walter Krijger

Mijn naam is Walter Krijger en ik ben de eigenaar/uitvoerder van deze eenmanszaak. Ik ben woonachtig in het Zeeuwse Yerseke. Ik ben begonnen met Walter Krijger Dakwerken omdat ik op deze manier mijn grote passie voor het dakwerk mag toepassen. Ik sta voor het leveren van kwaliteit aan de klanten, waar wij ook om bekend staan. 

Waarom Walter Krijger Dakwerken?

Levert kwaliteit aan projecten

Walter Krijger Dakwerken staat voor het leveren van kwaliteit. Doordat wij deze prachtige kwaliteit kunnen leveren bij onze klanten, vertrekken wij altijd met een lach op ons gezicht.

Houd zich aan de afspraken

Walter Krijger Dakwerken houd zich altijd aan de gemaakte afspraken. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan. Wij gaan voor een veilige samenwerking.

24/7 bereikbaar voor spoedlekkage's

Walter Krijger Dakwerken is altijd bereid om u z.s.m te helpen met het oplossen van een lekkage. Wij zijn bereid om met de klant mee te denken over mogelijke oplossingen.

Onze missie

Walter Krijger Dakwerken wil voor de realisatie of renovatie van dakwerken een betrouwbare en solide partner zijn om mee samen te werken. Dagelijks werken wij aan daken van particulieren of bedrijven. Onze missie is het vervangen en verbeteren van daken. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten zoals bitumen, isolatie, nieuwbouw, sloopwerk, houtrot en uiteraard ook advies op maat.

Onze visie

De kwaliteit van het geleverde werk op een hoog niveau opleveren, met oog voor het welzijn van klanten, is ook onze visie voor de toekomst.  Ons vakmanschap en specialisme verkrijgen we met respect en waardering voor het werk. Walter Krijger Dakwerken wilt een betrouwbare partner blijven door continu oog te hebben voor nieuwe materialen en werkmethodes en de hier voor nodige vaktechnische cursussen te volgen.  

Call Now ButtonBel direct