Contact

Contact ons

Neem contact met ons op - We staan klaar om u te helpen!

Voor al uw dakbehoeften, slechts één klik of belletje verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dakwensen werkelijkheid maken!

Email

Walterkrijger90@gmail.com

Telefoonnummer

+31 6 48699837

Adres

Ridderhof 4, 4401 JZ Yerseke

Veelgestelde vragen

De duur van een dakproject kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het werk. We streven ernaar om projecten zo efficiënt mogelijk af te ronden, terwijl we toch de hoogste kwaliteit behouden. Een van onze vertegenwoordigers zal dit graag met u bespreken tijdens uw offertegesprek.

We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken, waaronder platte daken met bitumen. Neem contact met ons op voor specifieke vragen over uw type dak.

Ja, we bieden garanties op al onze werkzaamheden en de materialen die we gebruiken. Onze vertegenwoordiger zal u graag informeren over de details van onze garantievoorwaarden tijdens uw offertegesprek.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online contactformulier in te vullen op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. We plannen dan graag een afspraak in om uw dakbehoeften te bespreken en een offerte op maat voor u op te stellen.

Contactformulier

  Walter Krijger Dakwerken biedt hoogwaardige dakdiensten in Zeeland en omgeving, gekenmerkt door ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid.

  Diensten

  Bitumineuze Dakbedekking

  Dakreparaties

  Dakrenovaties

  Dakonderhoud

  © 2024 Created with Foryoursocials

  Bel direct